Description
کباب پز و جوجه پز اتوماتیک ریلی گردون 600تایی
کباب پز صنعتی اتوماتیک گردون مناسب برای تالار ها، بیمارستان ها، کارخانجات و انواع آشپزخانه های صنعتی است که روزانه پخت بالایی از انواع کباب نظیر چنجه، کوبیده، جوجه، ماهی و همچنین گوجه کبابی و … را دارند و اگر بخواهند به شکل سنتی کباب ها را پخت کنند حتی اگر هود و تهویه خیلی قوی ای در آشپزخانه اعمال کنند باز هم دود حاصل از کباب آنقدر زیاد است که کل فضای آشپزخانه را احاطه می کند.
کباب پز های تابشی نسل جدیدی از کباب پز ها هستند که در سایز های مختلفی وجود دارند و مشکل بوی کباب و دود حاصل از آن را حل کرده اند و در کوچکترین آشپزخانه ها با یک هود معمولی هم دودی در آشپزخانه ایجاد نمی شود.
مشخصات فنی کباب پز و جوجه پز اتوماتیک ریلی گردون 600تایی:
- جنس دستگاه تماما استیل استنلس درجه یک
- قابل اتصال به گاز شهری
- مصرف گاز 4.4 متر مکعب در ساعت
- طول کباب 45 سانتی متر
- فاصله بین دو سیخ 6.5 سانتی متر
- ابعاد 190*95*155
- قابلیت تنظیم سرعت پخت
- رابط کاربر مکانیکی برقی
- برق مورد نیاز تکفاز
- دارای سینی چربی گیر
- دارای پایه چرخ دار
- دارای هود
- دارای سیستم گردش خودکار سیخ کباب
- طراحی ارگونومیک
- بهداشتی و ایمن
- با طول عمر بالا و بسیار مقاوم
تاریخچه چلو کباب در ایران:
مورخانی که در دوره صفویه از ایران بازدید کرده اند، مستقیما نامی از چلو کباب به عنوان یک غذای ملی نبرده اند.
یک سیاح اروپایی که در عصر شاه عباس مدتی در اصفهان بوده گفته است:
غذای متداول ایرانیان که همیشه بر سر سفره هایشان است برنج است که به آن پلو می گویند و معمولا با گوشت گوسفند سرو می شود و معمولا ایرانیان گوشت را با کارد به تکه های کوچکتری تقسیم می کنند.
سیاح دیگری در دوره محمد خان نیز از کباب هایی که با گوشت بره، مرغ، گوسفند بوده سخن گفته است. با این حال غذای مستقلی به نام چلو کباب را به ناصر الدین شاه نسبت می دهند.
اعتماد السلطنه نیز در نوشته هایش تصریح کرده است که نخستین چلو کبابی در ایران نامش چلو کباب نایب بود که در بازار قدیم تهران فعالیتش را آغاز کرد و شبیه رستوران های اروپاییان آن دوران به مردم سرویس میداد.
اما اسناد معتبر دیگری نیز وجود دارد که نشان میدهد اولین چلو کبابی در تبریز و نزدیک مرز قفقاز تاسیس شد و بر اساس مطالبی در کتاب تاریخ قاجار که توسط معتمد الکتاب آمده است به دستور شخص ناصر الدین شاه کباب های قفقازی به سیخ کشیدند و به شکل امروزی تغییر کرده اند و قبل از کباب های امروزی ایران کباب ها به شکل قفقازی بوده اند.
Reviews
There are no reviews yet.